De ce Crypto Donatii
de ce crypto donatii?
De ce donatii in crypto monede

Acest site este construit astfel incat sa aiba libertatea de a ajuta pe oricine este in nevoie si mai ales cand atunci cand are nevoie.

De multe ori aceste ajutoare sunt MULT mai greu de facut intr-un sistem centralizat, monitorizat, unde buna intentie trebuie dovedita si nu considerata drept implicita.

Exista copii, oameni, familii care au diverse nevoi. De la bani pentru probleme de sanatate, pentru ideile pe care le au, pentru a se apara impotriva raului ce vine asupra lor, ori pentru a sprijini pe cei care cu viziunea lor pot schimba in bine modul de viata al umanitarii.

Acesti oameni, in Romania, sunt marginalizati si de cele mai multe ori NU au sustinere. Acesti oameni in alta tara ar fi respectati si laudati, ar fi pusi pe postamente, ar fi sustinuti in ceea ce fac, pentru ca nu o fac pentru ei ci pentru omenire. Dar nu in Romania.

Acesta este motivul pentru care am ales ca donatiile sa fie facute si printr-un sistem descentralizat cum este blockchain, sistem care poate fi vizualizat de oricine, oricand.

Unele lucruri chiar trebuie facute si trebuie facute chiar in timp util.

Despre asta e vorba pe BOR.RO


“Dă-i, dă-i şi împrumuturi câte-ţi va cere şi cît îi va trebui, şi când îi vei da, să nu se întristeze inima ta, căci pentru aceasta te va binecuvânta Domnul Dumnezeul tău în toate lucrurile tale şi în toate câte se vor lucra de mâinile tale.”

Deuteronomul, 15:10